Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Hulp van gespecialiseerde jurist ambtenarenrecht

Voor Juristen ArbeidsRecht Nederland is Jos Op den Camp de gespecialiseerde ambtenarenjurist. Als specialist Ambtenarenrecht heeft mr. Jos P.M. Op den Camp zeer ruime ervaring in de juridische advisering en het bijstaan van ambtenaren in procedures.  Na een zeer ruime ervaring bij de  overheid en in het bedrijfsleven, onder andere als HR-adviseur, heeft hij de laatste jaren voor diverse rechtsbijstandverzekeraars ambtenaren geholpen aan een goede oplossing voor hun conflict met de werkgever. Zijn aanpak is persoonlijk en pragmatisch, waarbij het belang van u voorop staat. Van uw arbeidsrechtelijk probleem, maakt hij zijn zorg.

  

Klanten zeer positief over Juristen ArbeidsRecht Nederland

“Een prettige organisatie waar je met al je vragen terecht kunt en je meegenomen wordt in de gang van zaken tot en met het ontslag. Het is heel prettig wanneer je ondersteuning kunt vinden bij het afsluiten van een beeindigingsovereenkomst met de werkgever. Ik vond deze via de website transitievergoeding.nl van Juristen Arbeidsrecht Nederland. Toegankelijke informatie, prettig 'intake' gesprek en gesprekstoon en een open houding.”

 

De dienstverlening heb ik als zeer prettig, snel en deskundig ervaren. Ik heb de dienstverlening van JAN zeer gewaardeerd. De communicatie met de jurist verliep soepel en prettig. Er werd altijd zeer snel en to the point gereageerd op vragen van mij en op reacties van de werkgever. Voor mij was dat fijn omdat ik op deze manier steeds wist waar ik aan toe was. Kortom, ik ben zeer positief over de dienstverlening en ik zal Juristen Arbeidsrecht Nederland zeker bij anderen aanraden.”

 

Hier ben je op het juiste adres voor een goede begeleiding en advies bij een verstoorde arbeidsverhouding. Zeer ervaren juristen die geduldig, stap voor stap samen met jou het meeste eruit halen. Neem je tijd en informeer/bespreek elke stap met elkaar.”

Meer klant-ervaringen Juristen Arbeidsrecht Nederland

 

Bent u ambtenaar en dreigt ontslag voor u? Raadpleeg onze ambtenarenjurist via direct advies ontslag of bel 088 20 50 899. U spreekt direct een jurist. Het eerste advies is gratis.

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie