Arbeidsjurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Klant ervaringen Juristen Arbeidsrecht Nederland zeer positief

“Nog nooit eerder via internet een jurist 'geregeld' maar dit is zeker aan te raden!”

 

“Ik wil u hartelijk bedanken voor uw snelle handelen en voor het opstellen van een brief met voor mij gunstige aanpassingen met betrekking tot mijn vaststellingsovereenkomst. En ik ben heel blij met het eindresultaat.”

 

“De juriste was helder in haar uitleg, snel handelend en ik had het gevoel dat er echt iemand mij vertegenwoordigde die het maximale voor mij wilde bereiken.”

 

“Ik heb iedere keer vrij snel reactie ontvangen. Wat beloofd werd is ook allemaal nagekomen, dit komt niet overal voor. Daar ben ik dus ook erg blij om. Nogmaals, ik kan alleen maar tevreden zijn. Als mijn werkgever dezelfde manier van communiceren hanteerde dan was ik waarschijnlijk nooit bij jullie terecht gekomen.”

 

“Zonder uw hulp en onderhandelingen met mijn werkgever was het mij niet gelukt om tot een positief einde te komen. Ik dank u voor alle hulp en zal u zeker bij anderen aan bevelen.”

 

“Het contact heb ik als positief en professioneel ervaren en ik zal Juristen ArbeidsRecht Nederland ook zeker aanbevelen in mijn netwerk.

 

“Het juiste adres voor een goede begeleiding, advies bij een verwachte, verstoorde arbeidsverhouding. Zeer ervaren juristen die geduldig, stap voor stap samen met jou het meeste eruit halen.”  

 

“Er werd door de jurist goed gereageerd op de tekortkomingen in de vaststellingsovereenkomst en de communicatie was perfect.”

 

“Ik had er een hard hoofd in dat het allemaal goed zou komen. Door uw adequaat handelen en op de juiste manier reageren, heeft mij dit rust en vertrouwen gegeven. Uiteindelijk is het geheel dan ook naar volle tevredenheid opgelost.”

 

“De juriste van Juristen Arbeidsrecht Nederland heeft ervoor gezorgd dat door haar deskundigheid mijn vaststellingsovereenkomst op enkele belangrijke punten is aangepast.”

 

“De begeleiding vond ik top. Hele rustige en to the point benadering van de zaken, die toch onder enige tijdsdruk stonden. Het kalmeerde mij en ik kreeg er meer vertrouwen door dat de zaak goed zou eindigen. En dat deed het ook.”

 

“Aan het begin van het traject had ik het idee dat deze kwestie nooit met succes zou worden opgelost. Dankzij uw inspanningen, professionalisme en grip op de situatie kan ik nu met zekerheid zeggen dat we veel meer samen hebben bereikt dan ik oorspronkelijk had kunnen hopen. Ik ben enorm blij dat u mij heeft bijgestaan! Mijn man en ik wensen u heel veel succes toe in uw beroep! We weten nu precies waar de goede jurist te vinden is, mocht het nodig zijn in de toekomst!”

  

Er zijn nog veel meer klant ervaringen. Lees meer klant ervaringen van Juristen ArbeidsRecht Nederland

  

 

Heeft u te maken met ontslag?

Raadpleeg de juristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Bel 088 20 50 899 en spreek direct een jurist. Heeft u al een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Doe de gratis check vaststellingsovereenkomst

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingovereenkomst controleren.

Doe de check

Bestel gratis boek vaststellingsovereenkomst

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellings-overeenkomst en ontslag 2022.

Gratis aanvragen

Hogere transitievergoeding

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Direct advies

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Beoordelingen

Klanttevredenheid

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.5!

Meer informatie