Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Nederland werkwijze en prijzen

Transitievergoeding.nl is een initiatief van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze ervaren juristen zijn volledig gespecialiseerd in ontslagrecht. Al meer dan 20 jaar staan wij werknemers bij in (dreigend) ontslagsituaties.

Heeft u met ontslag te maken en zoekt u advies en hulp? Wij ontzorgen u volledig.

 

Hulp bij ontslag, vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding

Het advies van onze arbeidsjuristen is gratis en vrijblijvend. Bel 088-20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl. Na het eerste advies van onze jurist besluit u zelf of u met ons verder gaat.

 

Wat zijn onze prijzen?

De meeste ontslagen worden geregeld via een vaststellingsovereenkomst. Onze jurist doet een gratis controle en koppelt de bevindingen aan u terug. Als blijkt dat er fouten in de vaststellingsovereenkomst staan of uw vergoeding te laag is, kan onze jurist onderhandelen voor een betere regeling. Wij verhalen onze kosten van onze rechtsbijstand op uw werkgever. Het kost u dus niets.

 

Waarom betaalt uw werkgever uw juridische bijstand?

Werkgevers zijn bereid de kosten te betalen als u geen schuld hebt aan het ontslag. En daarvan is meestal sprake bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst. Omdat een vaststellingsovereenkomst voor u nieuw en onbekend is, tekent u niet zomaar. Het is logisch dat u zich laat bijstaan door een jurist en de werkgever dit dus betaalt. Soms staat al in de vaststellingsovereenkomst dat de werkgever de juridische kosten betaalt. Zo niet, dan regelt onze jurist dit alsnog.

  

Onze juristen ondersteunen u met:  

1. Gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Wilt u weten of de ontslagvergoeding of transitievergoeding goed is berekend? Is uw recht op een WW-uitkering veilig gesteld? Is de opzegtermijn juist gehanteerd en worden uw belangen voldoende gewaarborgd, etc.?

 

Werkwijze arbeidsjurist
Onze arbeidsjurist doet een complete juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst: recht op WW-uitkering, opzegtermijn, transitievergoeding en/of ontslagvergoeding goed berekend, vervallen concurrentie- en relatiebeding, (financiële) eindafspraken, vakantiedagen, vakantietoeslag, 13e maand en eventuele bonus. Deze controle is gratis.

 

Gratis check van uw vaststellingsovereenkomst

Onze jurist controleert uw vaststellingsovereenkomst en bespreekt de uitkomst telefonisch met u. Pas als de vaststellingsovereenkomst juridisch correct is, kunt u deze voor akkoord ondertekenen.

 

✔️ Controle is 100% gratis en vrijblijvend
✔️ Klantbeoordeling: 9.4
✔️ Stel uw WW veilig
✔️ Binnen 1 uur reactie
✔️ Wij ontzorgen u volledig

Heeft u nog vragen of wilt u liever een arbeidsjurist spreken voordat u de documenten upload en verstuurt, bel 088 20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl.

 

2. Is uw ontslagvergoeding hoog genoeg?

Bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst heeft u niet automatisch recht op de transitievergoeding. Toch zal uw werkgever de transitievergoeding wel aanbieden, omdat u anders niet akkoord gaat. En als u niet akkoord gaat, zal uw werkgever een ontslagprocedure bij de kantonrechter moeten starten. Uw werkgever heeft er dus belang bij dat u de vaststellingsovereenkomst accepteert en biedt minimaal de transitievergoeding aan. Als uit de controle van onze jurist blijkt dat de vergoeding te laag is, adviseren wij te onderhandelen voor een hogere vergoeding.

Hogere ontslagvergoeding, ook voor u? 

 

3. Onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling en hogere ontslagvergoeding

Het is natuurlijk belangrijk dat uw rechten gewaarborgd worden en dat uw werkgever u voldoende compenseert voor het ontslag. Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Biedt uw werkgever alleen de transitievergoeding? Bent u niet tevreden en wilt u onderhandelen over een betere ontslagregeling en hogere ontslagvergoeding?

  

Werkwijze arbeidsjurist

Onze arbeidsjurist beoordeelt het voorstel van uw werkgever. Is de ontslagvergoeding hoog genoeg? Is er onderhandelingsruimte? Zo ja, welke?

U krijgt passend advies over de mogelijkheden en vervolgstappen. Onze jurist start de onderhandelingen met uw werkgever en doet een tegenvoorstel (hogere ontslagvergoeding, latere ontslagdatum, etc). Onze jurist voert meerdere onderhandelingsrondes en beoordeelt het eindbod van uw werkgever. U ontvangt een advies of u al dan niet akkoord kunt gaan.

Onze juristen behalen voor u het maximale resultaat. Wij verhalen de kosten op uw werkgever.

 

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Lees de reviews op The Feedback Company

“Zeer professional geholpen door Neshat Tamkin. Ik ben ontzettend tevreden over de service van mevrouw Neshat Tamkin van juristen arbeidsrecht Nederland. Het was een fijne en persoonlijke begeleiding omtrent mijn VSO. Mevrouw Tamkin reageerde snel op mails en ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Dankzij haar deskundigheid heb ik VSO met gerust hart getekend en het heeft mij meer opgeleverd dan geboden was. Nogmaals bedankt Tamkin Neshat.”

  

 

“Ik ben zeer goed bijgestaan door een bekwaam persoon met verstand van zaken Marc van Snippenburg van Juristen Arbeidsrecht Nederland. Marc neemt al je zorgen over en heeft een luisterend oor, niks is teveel, zonder hem was het niet gekomen tot het resultaat dat nu is behaald.”

 

“Tara is een zeer professionele, bekwame en empathische arbeidsjurist die heeft gezorgd voor een eerlijke uitkomst. Tara, dank voor alle goede zorgen. Jouw professionaliteit en bekwaamheid, gepaard met jouw inlevingsvermogen hebben vertrouwen geschept voor mij in dit stressvolle proces. Ik voelde me goed gesteund en ben tevreden met de uitkomst. Je was makkelijk bereikbaar, antwoordde snel en nam altijd de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Kortom, een top service!”

 

“Goed en correct bijgestaan met tevreden resultaat. Bas Wielink van Juristen Arbeidsrecht Nederland heeft mij goed bijgestaan. Samenwerking was fijn. Communicatie en advies helder. Gemaakte afspraken werden altijd uiterst correct nagekomen. Ben tevreden met het bereikte resultaat.”

 

“Sven is een fijne vent, weet waar hij het over heeft en bijt zich erin vast. Ben heel erg tevreden met de hulp die ik van Sven van Juristen Nederland heb gehad”

 

Contact met Juristen ArbeidsRecht Nederland

088-20 50 899 

info@transitievergoeding.nl

www.transitievergoeding.nl

Nieuweweg 109

3765 GC SOEST

 

Vraag gratis advies arbeidsjurist

Klantervaringen Juristen Arbeidsrecht Nederland

Jurist Ontslag

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie