Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Nederland werkwijze en prijzen

Transitievergoeding.nl is een initiatief van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze ervaren arbeidsjuristen zijn volledig gespecialiseerd in ontslagrecht. Al meer dan 20 jaar staan wij werknemers bij in (dreigend) ontslagsituaties.

Heeft u met ontslag te maken en zoekt u advies en hulp? Wij ontzorgen u volledig.

 

Hulp bij ontslag, vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding

Het advies van onze arbeidsjuristen is gratis en vrijblijvend. Bel 088-20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl of vraag direct advies. Na het eerste advies van onze arbeidsjurist besluit u zelf of u met ons verder gaat.

 

Wat zijn onze prijzen?

De meeste ontslagen worden geregeld via een vaststellingsovereenkomst. Onze arbeidsjurist doet een gratis controle en koppelt de bevindingen aan u terug. Als blijkt dat er fouten in de vaststellingsovereenkomst staan of uw vergoeding te laag is, kan onze jurist onderhandelen voor een betere regeling. Wij verhalen onze kosten van onze rechtsbijstand op uw werkgever. Het kost u dus niets.

Waarom betaalt uw werkgever uw juridische bijstand?

Werkgevers zijn bereid de kosten te betalen als u geen schuld hebt aan het ontslag. En daarvan is meestal sprake bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst. Omdat een vaststellingsovereenkomst voor u nieuw en onbekend is, tekent u niet zomaar. Het is logisch dat u zich laat bijstaan door een jurist en de werkgever dit dus betaalt. Soms staat al in de vaststellingsovereenkomst dat de werkgever de juridische kosten betaalt. Zo niet, dan regelt onze jurist dit alsnog.

   

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Lees de reviews op The Feedback Company

  

Onze arbeidsjuristen en arbeidsrechtadvocaten ondersteunen u met:  

1. Gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst)

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Wilt u weten of de ontslagvergoeding of transitievergoeding goed is berekend? Is uw recht op een WW-uitkering veilig gesteld? Is de opzegtermijn juist gehanteerd en worden uw belangen voldoende gewaarborgd, etc.?

 

Werkwijze arbeidsjurist
Onze arbeidsjurist doet een complete juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst: recht op WW-uitkering, opzegtermijn, transitievergoeding en/of ontslagvergoeding goed berekend, vervallen concurrentie- en relatiebeding, (financiële) eindafspraken, vakantiedagen, vakantietoeslag, 13e maand en eventuele bonus. Deze controle is gratis.

 

Gratis check van uw vaststellingsovereenkomst

Onze jurist controleert uw vaststellingsovereenkomst en bespreekt de uitkomst telefonisch met u. Pas als de vaststellingsovereenkomst juridisch correct is, kunt u deze voor akkoord ondertekenen.

 

✔️ Controle is 100% gratis en vrijblijvend
✔️ Klantbeoordeling: 9.4
✔️ Stel uw WW veilig
✔️ Binnen 1 uur reactie
✔️ Wij ontzorgen u volledig

Heeft u nog vragen of wilt u liever een arbeidsjurist spreken voordat u de documenten upload en verstuurt, bel 088 20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl.

 

2. Onderhandelen met uw werkgever over betere ontslagregeling en vaststellingsovereenkomst (hogere ontslagvergoeding)

Ontslag met wederzijds goedvinden is de meest gebruikte manier om samen tot een ontslagregeling te komen. Werkgever en werknemer regelen het ontslag onderling. Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw rechten gewaarborgd worden en dat uw werkgever u voldoende compenseert voor het ontslag. De afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Biedt uw werkgever alleen de transitievergoeding? Bent u niet tevreden en wilt u onderhandelen over een betere ontslagregeling en hogere ontslagvergoeding?

 

Wilt u een hogere ontslagvergoeding? 

Vraag advies aan onze juristen. Bel 088 20 50 899 en spreek direct een jurist. In het gesprek hoort u of een hogere ontslagvergoeding mogelijk is. Vaak is dit het geval. Of mail uw vraag naar info@transitievergoeding.nl

Meer over hogere ontslagvergoeding

 

Werkwijze arbeidsjurist

Onze arbeidsjurist beoordeelt het voorstel van uw werkgever. Staan alle relevante onderwerpen er juist in (ontslagvergoeding, vakantie-uitkering, vakantiedagen, bonus etc.)? Is het recht op WW zeker gesteld?

Is de ontslagvergoeding hoog genoeg? Is er onderhandelingsruimte? Zo ja, welke?

U krijgt passend advies over de mogelijkheden en vervolgstappen. Onze arbeidsjurist start de onderhandelingen met uw werkgever en doet een tegenvoorstel (hogere ontslagvergoeding, latere ontslagdatum, etc). Onze arbeidsjurist voert meerdere onderhandelingsrondes en beoordeelt het eindbod van uw werkgever. U ontvangt een advies of u al dan niet akkoord kunt gaan.

Onze arbeidsjuristen behalen voor u het maximale resultaat. Wij verhalen de kosten op uw werkgever.

Ontvang direct hulp van onze arbeidsjurist.

  

3. Ontslagprocedure bij de kantonrechter

Ontslagen wegens persoonlijke redenen (disfunctioneren, conflict) moet de werkgever indienen bij de kantonrechter. Als de kantonrechter het oneens is met het ontslagverzoek van de werkgever gaat het ontslag NIET door en blijft u in dienst. Het is dus belangrijk dat u zich laat bijstaan door gespecialiseerde arbeidsjuristen.

Heeft uw werkgever een ontslagverzoek ingediend bij de kantonrechter? Onze arbeidsjuristen helpen u het ontslag aan te vechten. Doel is het behouden van uw baan of het verkrijgen van een extra ontslagvergoeding boven op de wettelijke transitievergoeding.

Ontslag via kantonrechter in de praktijk

 

 

Werkwijze arbeidsjurist

Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie. De arbeidsjurist schrijft een verweerschrift en dient deze in bij de kantonrechter. De zaak wordt mondeling behandeld tijdens een zitting bij de kantonrechter, waarbij onze jurist uw zaak bepleit. Onze jurist verdedigt uw standpunt en vraagt om behoud van uw baan of een aanvullende ontslagvergoeding.

Ontvang direct hulp van onze arbeidsjurist

 

 

Vrijblijvend contact met de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland

Bel 088-20 50 899 of vraag vrijblijvend en gratis eerste advies arbeidsjurist

 

Zoekt u ontslagjurist in uw woonplaats of regio?

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft ontslagjuristen in heel Nederland:

Ambtenaren en ontslagjurist Tilburg

Arbeidsjurist Almere

Arbeidsjurist Amersfoort

Arbeidsjurist Amsterdam

Arbeidsjurist Apeldoorn

Arbeidsjurist Arnhem

Arbeidsjurist Breda

Arbeidsjurist Den Bosch

Arbeidsjurist Den Haag

Arbeidsjurist Dordrecht

Arbeidsjurist Eindhoven

Arbeidsjurist Enschede

Arbeidsjurist Hilversum

Arbeidsjurist Leiden

Arbeidsjurist Maastricht

Arbeidsjurist Rotterdam

Arbeidsjurist Utrecht

Arbeidsjurist Zwolle

 

Klantervaringen Juristen Arbeidsrecht Nederland

Jurist Ontslag

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie