Arbeidsjurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Nederland werkwijze en prijzen

Transitievergoeding.nl is een initiatief van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze ervaren arbeidsjuristen zijn volledig gespecialiseerd in ontslagrecht. Al meer dan 20 jaar staan wij werknemers bij in (dreigend) ontslagsituaties.

Heeft u met ontslag te maken en zoekt u advies en hulp? Wij ontzorgen u volledig.

 

Hulp bij ontslag, vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is gratis en vrijblijvend. Bel 088-20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl of vraag direct advies. Na het eerste advies van onze arbeidsjurist besluit u zelf of u met ons verder gaat.

 

Wat zijn onze prijzen?

Onze arbeidsjurist maakt een vaste prijsafspraak met u. U weet dus precies waar u aan toe bent. In de meeste gevallen is het mogelijk om de kosten van onze rechtsbijstand (deels) te verhalen op uw werkgever. Als uw werkgever (een deel van) onze kosten betaalt, betaalt u zelf niets of minder.

  

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Lees de reviews op The Feedback Company

  

Onze arbeidsjuristen en arbeidsrechtadvocaten ondersteunen u met:  

1. Gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst)

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Wilt u weten of de ontslagvergoeding of transitievergoeding goed is berekend? Is uw recht op een WW-uitkering veilig gesteld? Is de opzegtermijn juist gehanteerd en worden uw belangen voldoende gewaarborgd, etc.?

 

Werkwijze arbeidsjurist
Onze arbeidsjurist doet een complete juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst: recht op WW-uitkering, opzegtermijn, transitievergoeding en/of ontslagvergoeding goed berekend, vervallen concurrentie- en relatiebeding, (financiële) eindafspraken, vakantiedagen, vakantietoeslag, 13e maand en eventuele bonus. Deze eerste controle is gratis.

GRATIS CONTROLE VASTSTELLINGSOVEREENKOMST

 

2. Onderhandelen met uw werkgever over betere ontslagregeling en vaststellingsovereenkomst (hogere ontslagvergoeding)

Ontslag met wederzijds goedvinden is een veelgebruikte manier om samen tot een ontslagregeling te komen. Werkgever en werknemer regelen het ontslag onderling. Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw rechten gewaarborgd worden en dat uw werkgever u voldoende compenseert voor het ontslag. De afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Biedt uw werkgever alleen de transitievergoeding? Bent u niet tevreden en wilt u onderhandelen over een betere ontslagregeling en hogere ontslagvergoeding?

Hogere ontslagvergoeding in de praktijk

 

Werkwijze arbeidsjurist

Onze arbeidsjurist beoordeelt het voorstel van uw werkgever. Staan alle relevante onderwerpen er juist in (ontslagvergoeding, vakantie-uitkering, vakantiedagen, bonus etc.)? Is het recht op WW zeker gesteld?

Is de ontslagvergoeding hoog genoeg? Is er onderhandelingsruimte? Zo ja, welke?

U krijgt passend advies over de mogelijkheden en vervolgstappen. Onze arbeidsjurist start de onderhandelingen met uw werkgever en doet een tegenvoorstel (hogere ontslagvergoeding, latere ontslagdatum, etc). Onze arbeidsjurist voert meerdere onderhandelingsrondes en beoordeelt het eindbod van uw werkgever. U ontvangt een advies of u al dan niet akkoord kunt gaan.

Onze arbeidsjuristen behalen voor u het maximale resultaat. Wij streven ernaar onze kosten deels of volledig door uw werkgever te laten betalen.

Eerste telefonische advies is gratis. Ontvang direct hulp van onze arbeidsjurist.

 

3. Ontslag bij ziekte

Uw werkgever moet ontslag wegens bedrijfseconomische redenen of na 2 jaar ziekte indienen bij UWV. Wij kunnen u bijstaan in uw verweer. Als de werkgever door UWV in het ongelijk wordt gesteld, behoudt u uw baan. Een goed verweer is dus essentieel.

Dreigt ontslag wegens ziekte? Kunt u werken en wilt u meewerken aan een goede ontslagregeling? Onze juristen helpen u graag verder. 

 

Werkwijze arbeidsjurist

Onze arbeidsjurist behartigt uw belangen. Als u bij ziekte bereid bent mee te werken aan een ontslagregeling, dan wilt u de transitievergoeding ontvangen en uw recht op een UWV-uitkering veiligstellen. Een vaststellingsovereenkomst KAN de oplossing zijn. Bel onze juristen en bespreek uw zaak.

Eerste telefonische advies is gratis. Ontvang direct hulp van onze arbeidsjurist.

 

4. Ontslagprocedure bij de kantonrechter

Ontslagen wegens persoonlijke redenen (disfunctioneren, conflict) moet de werkgever indienen bij de kantonrechter. Als de kantonrechter het oneens is met het ontslagverzoek van de werkgever gaat het ontslag NIET door en blijft u in dienst. Het is dus belangrijk dat u zich laat bijstaan door gespecialiseerde arbeidsjuristen en advocaten.

Heeft uw werkgever een ontslagverzoek ingediend bij de kantonrechter? Onze arbeidsjuristen helpen u het ontslag aan te vechten. Doel is het behouden van uw baan of het verkrijgen van een extra ontslagvergoeding boven op de wettelijke transitievergoeding.

Ontslag via kantonrechter in de praktijk

 

 

Werkwijze arbeidsjurist

Onze arbeidsjurist bespreekt de zaak met u, bestudeert alle documenten en beoordeelt uw situatie. De arbeidsjurist schrijft een verweerschrift en dient deze in bij de kantonrechter. De zaak wordt mondeling behandeld tijdens een zitting bij de kantonrechter, waarbij onze jurist uw zaak bepleit. Onze jurist verdedigt uw standpunt en vraagt om behoud van uw baan of een aanvullende ontslagvergoeding.

Eerste telefonische advies is gratis. Ontvang direct hulp van onze arbeidsjurist

 

 

Vrijblijvend contact met de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland

Bel 088-20 50 899 of vraag vrijblijvend en gratis eerste advies arbeidsjurist

 

Zoekt u ontslagjurist in uw woonplaats of regio?

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft ontslagjuristen in heel Nederland:

Ambtenaren en ontslagjurist Tilburg

Arbeidsjurist Almere

Arbeidsjurist Amersfoort

Arbeidsjurist Amsterdam

Arbeidsjurist Apeldoorn

Arbeidsjurist Arnhem

Arbeidsjurist Breda

Arbeidsjurist Den Bosch

Arbeidsjurist Den Haag

Arbeidsjurist Dordrecht

Arbeidsjurist Eindhoven

Arbeidsjurist Enschede

Arbeidsjurist Hilversum

Arbeidsjurist Leiden

Arbeidsjurist Maastricht

Arbeidsjurist Rotterdam

Arbeidsjurist Utrecht

Arbeidsjurist Zwolle

 

Klantervaringen Juristen Arbeidsrecht Nederland

Vacature arbeidsjurist

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Bestel gratis boek vaststellingsovereenkomst

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellings-overeenkomst en ontslag 2022.

Gratis aanvragen

Hogere transitievergoeding

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Direct advies

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Beoordelingen

Klanttevredenheid

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie