Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Nederland werkwijze en prijzen

Transitievergoeding.nl is een initiatief van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze ervaren juristen zijn volledig gespecialiseerd in ontslagrecht. Al meer dan 20 jaar staan wij werknemers bij in ontslagsituaties. Heeft u met ontslag te maken en zoekt u hulp? Wij ontzorgen u volledig.

 

Hulp bij ontslag, vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding

Het advies van onze juristen is gratis en vrijblijvend. Bel 088-20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl. Na het eerste advies van onze jurist besluit u zelf of u met ons verder gaat.

 

Wat zijn onze prijzen?

De meeste ontslagen worden geregeld via een vaststellingsovereenkomst. Onze jurist doet een gratis controle en koppelt de bevindingen aan u terug. Als blijkt dat er fouten in de vaststellingsovereenkomst staan of uw vergoeding te laag is, kan onze jurist onderhandelen voor een betere regeling. Wij verhalen onze kosten van onze rechtsbijstand op uw werkgever. Het kost u dus niets.

 

Waarom betaalt uw werkgever uw juridische bijstand?

Werkgevers zijn bereid de kosten te betalen als u geen schuld hebt aan het ontslag. En daarvan is meestal sprake bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst. Omdat een vaststellingsovereenkomst voor u nieuw en onbekend is, tekent u niet zomaar. Het is logisch dat u zich laat bijstaan door een jurist en de werkgever dit dus betaalt. Soms staat al in de vaststellingsovereenkomst dat de werkgever de juridische kosten betaalt. Zo niet, dan regelt onze jurist dit alsnog.

  

Onze juristen helpen u in 3 stappen:

1. Gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Wilt u weten of de transitievergoeding goed is berekend? Is uw recht op een WW-uitkering veilig gesteld? Is de opzegtermijn juist?

 

Onze jurist controleert op de volgende punten:

Recht op WW-uitkering, opzegtermijn, transitievergoeding goed berekend, vervallen concurrentie- en relatiebeding, (financiële) eindafspraken zoals uitbetalen vakantietoeslag en verlofdagen, 13e maand en eventuele bonus. Deze controle is gratis.

 

Gratis check van uw vaststellingsovereenkomst

Na de controle bespreekt de jurist de uitkomst telefonisch met u. Pas als de vaststellingsovereenkomst juridisch correct is, kunt u deze voor akkoord ondertekenen. Upload de vaststellingsovereenkomst, dan neemt onze jurist contact op.

 

✔️ Controle is 100% gratis en vrijblijvend
✔️ Klantbeoordeling: 9.4
✔️ Stel uw WW veilig
✔️ Binnen 1 uur reactie
✔️ Wij ontzorgen u volledig

Heeft u nog vragen of wilt u liever een jurist spreken voordat u de documenten upload en verstuurt, bel 088 20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl.

 

2. Is uw ontslagvergoeding hoog genoeg?

Bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst heeft u niet automatisch recht op de transitievergoeding. Toch zal uw werkgever de transitievergoeding wel aanbieden, omdat u anders niet akkoord gaat. En als u niet akkoord gaat, zal uw werkgever een ontslagprocedure bij de kantonrechter moeten starten. Uw werkgever heeft er dus belang bij dat u de vaststellingsovereenkomst accepteert en biedt minimaal de transitievergoeding aan. Als uit de controle van onze jurist blijkt dat de vergoeding te laag is, adviseren wij te onderhandelen voor een hogere vergoeding.

Gratis controle ontslagvergoeding: is uw vergoeding hoog genoeg  

Vul onderstaand formulier in, dan bellen onze juristen u. In dit gesprek hoort u direct of de aangeboden ontslagvergoeding hoog genoeg is. Of bel 088 20 50 899 en spreek direct een jurist.

 

3. Onderhandelen met uw werkgever over een gunstigere ontslagvergoeding

Het is belangrijk dat uw rechten gewaarborgd worden en dat uw werkgever u voldoende compenseert voor het ontslag. Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Biedt uw werkgever alleen de transitievergoeding? Bent u niet tevreden en wilt u onderhandelen over een betere regeling?

  

Onze jurist onderhandelt voor een betere regeling en hogere vergoeding

Onze jurist beoordeelt het voorstel van uw werkgever en kijkt welke onderhandelingsruimte er is.

U krijgt advies over de mogelijkheden en vervolgstappen. Onze jurist start de onderhandelingen met uw werkgever en doet een tegenvoorstel (hogere ontslagvergoeding, latere ontslagdatum met doorbetaling loon, etc). Onze jurist voert meerdere onderhandelingsrondes en beoordeelt het eindbod van uw werkgever. U gaat pas akkoord als u helemaal tevreden bent. Onze juristen behalen voor u het maximale resultaat. Wij verhalen de kosten op uw werkgever.

 

Eén behandelend jurist behartigt uw belangen

U krijgt één behandelend jurist, die uw aanspraakpunt is met wie u samen de voortgang bespreekt. Deze jurist bestudeert uw dossier en behartigt volledig uw belangen. Alles gaat in overleg met u, vanaf het moment van het beoordelen van de mogelijkheden en uw onderhandelingspositie tot en met de onderhandelingen. Uw behandelend jurist ontzorgt u volledig.

  

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Klanten zijn zeer lovend over de juristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Lees de reviews op The Feedback Company

"Ik ben ontzettend tevreden over de service van mevrouw Neshat Tamkin van juristen arbeidsrecht Nederland. Het was een fijne en persoonlijke begeleiding omtrent mijn VSO. Dankzij haar deskundigheid heb ik VSO met gerust hart getekend en het heeft mij meer opgeleverd dan geboden was."

 

 “Ik ben zeer goed bijgestaan door een bekwaam persoon met verstand van zaken Marc van Snippenburg van Juristen Arbeidsrecht Nederland. Marc neemt al je zorgen over en heeft een luisterend oor, niks is teveel, zonder hem was het niet gekomen tot het resultaat dat nu is behaald.”

 “Tara is een zeer professionele, bekwame en empathische arbeidsjurist die heeft gezorgd voor een eerlijke uitkomst. Jouw professionaliteit en bekwaamheid, gepaard met jouw inlevingsvermogen hebben vertrouwen geschept voor mij in dit stressvolle proces. Ik voelde me goed gesteund en ben tevreden met de uitkomst. Kortom, een top service!”

 “Goed en correct bijgestaan met tevreden resultaat. Bas Wielink van Juristen Arbeidsrecht Nederland heeft mij goed bijgestaan. Samenwerking was fijn. Communicatie en advies helder. Gemaakte afspraken werden altijd uiterst correct nagekomen. Ben tevreden met het bereikte resultaat.”

 “Sven is een fijne vent, weet waar hij het over heeft en bijt zich erin vast. Ben heel erg tevreden met de hulp die ik van Sven van Juristen Nederland heb gehad”

 

Contact met Juristen ArbeidsRecht Nederland

088-20 50 899 

info@transitievergoeding.nl

www.transitievergoeding.nl

Nieuweweg 109

3765 GC SOEST

 

Vraag gratis advies arbeidsjurist

Meer over vaststellingsovereenkomst ontslag

Jurist Ontslag

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie