Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Rotterdam staat u bij in arbeidsrecht en ambtenarenrecht

Juristen ArbeidsRecht Rotterdam is onderdeel van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze arbeidsjuristen en ambtenarenjuristen helpen werknemers en ambtenaren uit Rotterdam en omgeving met juridische kwesties op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. U kunt uw vragen stellen via de mail info@transitievergoeding.nl of telefonisch via 088 -20 50 899 voor een eerste -gratis- advies.

 

Werkwijze en prijzen Juristen Arbeidsrecht Rotterdam

Het eerste advies is gratis en vrijblijvend. Dit advies kan zowel telefonisch als op kantoor plaatsvinden. Voor Juristen ArbeidsRecht Rotterdam werken 2 arbeidsjuristen: mr. Nathalie van Goor en mr. John Koolmees (mr. John Koolmees is tevens ambtenarenjurist). U bespreekt met een van de arbeidsjuristen wat zij voor u kunnen betekenen. Als Juristen Arbeidsrecht Nederland u daarna juridisch gaat bijstaan, dan brengen wij kosten in rekening. Wij hanteren meestal een vaste, lage eigen bijdrage voor uzelf en de overige kosten verhalen wij op de werkgever. Hierdoor blijft onze dienstverlening betaalbaar voor u. Onze werkwijze en prijs is afhankelijk van uw situatie. Vraag de juristen naar de mogelijkheden.

  

Over arbeidsjurist mr. Nathalie van Goor

In 2002 is Mr. Nathalie van Goor afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in zowel Nederlands recht als notarieel recht. In de advocatuur en het bedrijfsleven heeft ze zich vervolgens gespecialiseerd in het arbeidsrecht, waar de nadruk lag op procederen bij de rechtbank. Haar werkervaring heeft zorg gedragen voor uitstekende bemiddelings- en onderhandelingsvaardigheden. Mr. Nathalie van Goor staat zowel werkgevers als werknemers bij, en is daardoor in staat een snelle en duidelijke strategie te bepalen. Nathalie van Goor streeft er naar om in het belang van de klant het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ze werkt dan ook met duidelijke adviezen in een begrijpelijke taal en onderhandelt met het mes op tafel. Procederen kost tijd en geld en is meestal niet de beste oplossing voor de klant die er belang bij heeft dat een probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Een oud Nederlands gezegde “wie vecht om een koe, geeft er een toe” is hier dan ook op zijn plaats. Mocht de situatie echter eisen dat procederen noodzakelijk is, dan zal ik al het nodige verrichten om de procedure tot een goed einde te brengen.

 

Specialisaties Arbeidsrecht mr. Nathalie van Goor

Arbeidsrecht, WWZ en transitievergoeding

Screenen en aanpassen vaststellingsovereenkomst

Onderhandelen over vaststellingsovereenkomst

Ontslagprocedure bij de kantonrechter

Ontslagaanvraag bij het UWV

Verweer voeren bij ontslag (UWV, kantonrechter)

Cao-gerelateerde vraagstukken

Loonvorderingen

Advisering bij langdurig ziekteverzuim

 

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Rotterdam

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Rotterdam:

"Ik wil de juristen bedanken voor de adviezen en verrichte werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden over jullie en uw dienstverlening en over de communicatie. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Alles verloopt prettig via telefoon en email. Snel antwoord op gestelde vragen. Duidelijk en ook belangrijk is dat het betaalbaar is. Ik heb goede adviezen gekregen en dat heeft mij zeer geholpen om de juiste keuzes te kunnen maken met betrekking tot ingewikkelde, persoonlijke en emotionele zaken wat betreft mijn werk."

Lees meer reviews op The Feedback Company

 

Contact

Neem contact op via 088 -20 50 899 voor een gratis adviesgesprek of mail naar rotterdam@transitievergoeding.nl

  

Juristen ArbeidsRecht Rotterdam

Prins Hendrikkade 125a

3071 KL Rotterdam

info@transitievergoeding.nl

T. 088 - 20 50 899

 

Meer weten over Juristen Arbeidsrecht Nederland?

Info over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie