Arbeidsjurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Breda: uw adviseur en ondersteuning bij dreigend ontslag

Juristen ArbeidsRecht Breda is onderdeel van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Het werkgebied van Juristen ArbeidsRecht Breda is de regio Breda/ Tilburg. Zit u met een arbeidsrechtelijk probleem, dan kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld bij ontslag. Wij adviseren u over de inhoud van een vaststellingsovereenkomst en controleren deze voor u. Als u verweer wilt voeren tegen uw ontslagaanvraag bij het UWV adviseren wij u over uw kansen en mogelijkheden en stellen uw verweerschrift op. Wij onderhandelen namens u met uw werkgever en treden op als gemachtigde in een ontslagprocedure bij de kantonrechter. Ook geven wij u meer informatie over de WW- procedure en bijbehorende rechten en plichten.

 

Werkwijze en prijzen Juristen Arbeidsrecht Breda

Het eerste advies is gratis. Dit kan telefonisch of op kantoor plaatsvinden. In dit gesprek krijgt u de gelegenheid uw situatie uit te leggen en kunt u uw wensen aangeven. Aan de hand daarvan worden uw mogelijkheden uiteengezet en de kosten als wij u gaan bijstaan. U bepaalt daarna zelf of u met ons verder gaat. Juristen Arbeidsrecht Breda hanteert vaste prijsafspraken. Meestal kunnen we de kosten van rechtsbijstand laten betalen door de werkgever.

 

Over arbeidsrecht jurist mr. Roshnie Kandhai

Na het behalen van mijn diploma aan de Universiteit van Tilburg ben ik vanaf 2009 een aantal jaren werkzaam geweest bij het UWV op de afdeling WW en bij andere juridische dienstverleners. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met vaststellingsovereenkomsten en WW-aanvragen. Mijn werkwijze kenmerkt zich met de volgende kernwoorden: meedenkend, proactief en professioneel. Met mijn kennis en ervaring bent u verzekerd van het beste resultaat.

 

Specialisaties arbeidsjurist mr. Roshnie Kandhai

Arbeidsrecht, inclusief ontslagrecht Sociaal Zekerheidsrecht, inclusief WW

Vaststellingsovereenkomst controleren

Onderhandelen over een betere ontslagregeling

Verweer voeren bij UWV

Als gemachtigde optreden in een kantonrechters-procedure

 

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Breda

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Breda:

“Op 20 februari 2019 nam ik Jan Guichelaar namens mijn echtgenote Betty Guichelaar-Prins telefonisch contact op met de heer mr. R.R.F. Robin Sieverdink. Deze naam is bij u vast bekend. Het onderwerp waarover ik vragen stelde was de transitievergoeding van mijn echtgenote. Dit gesprek verliep netjes en voor mij erg duidelijk. Op 25 februari 2019 om 10.07 uur scherpe tijd kregen wij een mail van u binnen met de informatie dat u ons dossier zou gaan beheren. Er volgden de nodige mailtjes telefoontjes en acties van uw zijde. Het contact met u was voor ons altijd prettig en duidelijk. Er zat een flinke snelheid in de lijn van actie. Iets dat wij natuurlijk erg konden waarderen . Soms liep u ook tegen de onmogelijkheden aan en stagneerde het kort. Want de politiek was nog niet altijd duidelijk over dit bijzonder onderwerp. Maar ineens kwam er weer een mail voorbij. En soms bleef het eventjes stil. Onlangs kwam er ineens actie die wij nog niet hadden verwacht. U belde ons met de informatie dat er mogelijk snel ontwikkelingen kwamen van de werkgever Visma Raet. Dit omdat er een positief advies van de advocaat-generaal naar de Hoge Raad was gegeven m.b.t. de slapende dienstverbanden. Zo zou de werkgever wel eens mee kunnen gaan met het traject ontslag in combi transitievergoeding. We konden dit nauwelijks geloven. We zouden op kort termijn weer horen. En dat gebeurde U was enthousiast en wij nog meer. Het was ons beiden duidelijk dat u echt voor uw cliënt op kwam. Dat geeft een heel fijn gevoel. Zoals ik reeds de titel “bulterriër” heb genoemd trouwens positief bedoeld. De werkgever in de persoon mevr. Koole van Visma Raet die ging heel snel akkoord en eigenlijk in een goede week is alles rond gemaakt. Ik blijf er bij dat dit aan u te danken is. Wij zijn door uw actie en uw inzet heel erg blij dat deze zaak eindelijk afgesloten kan worden. Wij willen onze complimenten uitspreken naar u en als wij wat woorden mogen noemen zoals wij het ervaren hebben dan denken wij aan - Super correct en vriendelijk - De inhoud goed weten te benoemen - Een prettige verstandhouding - Geen dubbele bodems - Goede communicatielijn - Enthousiasme en gedreven in uw vakgebied - Geweldige snelheid in de zaak en daar waar het kon de kans pakken tot een mooie afronding zoals nu het geval is - U bent uw afspraken allemaal nagekomen met een zeer goed resultaat Als slot merken we op dat we u als een fijn en doortastend mens hebben ervaren met duidelijke uitleg van zaken. Wij zijn erg blij zijn dat we u hebben getroffen. We hebben een rechtsbijstandsverzekering die we niet hebben aangesproken. Maar we durven wel te stellen dat zij niet de snelheid actie en resultaat hadden kunnen boeken die u heeft geboekt. We spreken dit uit omdat we ervaringen hebben met een andere zaak. Mevrouw van Kerkhof nogmaals dank voor uw inzet en het fantastische resultaat.” - Anoniem
“Prima professioneel en zeer tevreden.” - Mevr. Sylvia Anderson CW..
“We zijn heel erg geholpen door mw. Boks van Juristen ArbeidsRecht Nederland .” - Mevr. Mw. M.Possel-Vissing..

Lees meer reviews op The Feedback Company

 

Contact Juristen Arbeidsrecht Breda

Neem contact op via 088 -20 50 899 voor een gratis adviesgesprek of mail naar info@transitievergoeding.nl

 

Juristen ArbeidsRecht Breda

Oranjesingel 11

4811 CM Breda

info@transitievergoeding.nl

T. 088 - 20 50 899

 

Meer weten over Juristen Arbeidsrecht Nederland ?

Info over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingovereenkomst controleren.

Doe de check

Binnen 30 minuten teruggebeldBestel gratis boek Transitievergoeding

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de transitievergoeding en ontslagrecht 2019.

Gratis aanvragen

Direct juridisch advies

Een mail aan onze arbeidsjuristen is voldoende om antwoord te krijgen op uw vragen over een ontslagvergoeding.

Mail uw vraag

Hogere transitievergoeding

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Boek 'Van werk naar werk'

Dit boek is geschreven voor werknemers die boventallig zijn en binnenkort hun baan verliezen.

Gratis aanvragen

Van werk naar werk-begeleiding

Onze outplacement-coaches begeleiden u naar een nieuwe baan. Vul het aanvraagformulier in.

Formulier >>

Stuur mij de nieuwsbrief met tips

Belasting besparen

Bespaar belasting met uw transitievergoeding. Wij berekenen uw belastingvoordeel.

Direct advies

Beoordelingen