Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Hilversum: uw arbeidsjurist bij ontslag

Juristen ArbeidsRecht Hilversum is onderdeel van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze arbeidsjuristen helpen werknemers uit Hilversum en 't Gooi met juridische kwesties op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. U kunt vragen stellen via info@transitievergoeding.nl of telefonisch via 088 -20 50 899 voor een eerste -gratis- advies.

  

Werkwijze en prijzen Juristen Arbeidsrecht Hilversum

Het eerste advies is gratis en vrijblijvend. Dit advies kan zowel telefonisch als op kantoor plaatsvinden. U bespreekt met arbeidsjurist mr. Angèle  van Erp de mogelijkheden en opties die u heeft. Als Juristen Arbeidsrecht Hilversum u daarna juridisch gaat bijstaan, brengen wij kosten in rekening. In de meeste zaken hanteren wij een vaste, lage eigen bijdrage voor uzelf en verhalen wij de overige kosten op uw werkgever. Hierdoor blijft onze dienstverlening betaalbaar voor u. Onze werkwijze en prijs is afhankelijk van ieders situatie. Vraag arbeidsjurist mr. Angèle van Erp naar de mogelijkheden.

  

Over arbeidsjurist mr. Angèle van Erp

Aan de Universiteit van Tilburg heeft Angèle van Erp haar propedeuse Nederlands recht gehaald, waarna zij haar bachelor Nederlands recht en master Rechtsgeleerdheid heeft gevolgd aan de Erasmus Universiteit. Angèle van Erp heeft in 2011 de beroepsopleiding tot advocaat gehaald en is toegetreden tot de advocatuur. Tijdens haar rechten opleiding aan de Erasmus Universiteit is Angèle van Erp werkzaam geweest bij een advocaten kantoor. Na het behalen van haar opleiding tot advocaat bleef zij als advocaat verbonden aan dit advocatenkantoor. Angèle van Erp heeft meerdere cursussen gevolgd op het gebied van arbeidsrecht, ontslag en WWZ (Wet Werk & zekerheid) en gebruikt deze kennis en ervaring als arbeidsjurist bij Juristen ArbeidsRecht Hilversum. Door haar ervaring als advocaat treedt mevrouw van Erp erg doelgericht en nauwkeurig op. Ze luistert naar haar cliënten en is begripvol en open in de communicatie. In de onderhandelingen met de werkgever is mevrouw van Erp scherp en doortastend waardoor ze het beste resultaat voor de werknemer realiseert.

  

Specialisaties arbeidsjurist mr. Angèle van Erp

WWZ, transitievergoeding

Arbeidsrecht

Ontslagzaken

Procederen kantonrechter

Onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Ontslag op staande voet

Verweer voeren UWV

  

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Hilversum

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Hilversum:

"Snel en professioneel geholpen door de jurist, er wordt op zoek gegaan naar een realistische oplossing en gehandeld met de klant in gedachten. Er worden geen loze beloftes gedaan maar naar alle redelijkheid gekeken wat realistisch is. Mijn ontslagtraject is mede door Juristen ArbeidsRecht Nederland soepel verlopen."

Lees meer reviews op The Feedback Company

 

Contact Jurist Hilversum

Neem contact op via 088 -20 50 899 voor een gratis adviesgesprek of mail naar hilversum@transitievergoeding.nl

  

Juristen ArbeidsRecht Hilversum

Melkpad 20-A

1217 KC Hilversum

info@transitievergoeding.nl

 

Meer weten over Juristen Arbeidsrecht Nederland ?

Info over Juristen ArbeidsRecht Nederland

 

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie