Arbeidsjurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Werknemer krijgt 2,5 keer hogere ontslagvergoeding

Een werknemer werkt tijdens zijn AOW nog 15 uur per week en is al 14 jaar in dienst. De werknemer gebruikt zijn loon om zijn AOW aan te vullen. De werkgever doet werknemer een voorstel voor ontslag. De werknemer gaat NIET akkoord met de aangeboden ontslagvergoeding en schakelt Juristen ArbeidsRecht Nederland in.

  

Jurist claimt hogere ontslagvergoeding

De werknemer vindt zijn functioneren en inzet evenals zijn financiële situatie de moeite waard om de onderhandeling aan te gaan. De jurist richt een tegenvoorstel aan de werkgever. Er wordt enige tijd onderhandeld. Ondanks het verschil van mening over de ontslagreden en het belang van een financiële bijdrage voor de werknemer, gaat de werkgever uiteindelijk overstag met een regeling die 2,5 maal het eerste voorstel betreft.

  

Onderhandelingen door jurist leidt tot een betere ontslagregeling

Het durven aangaan van een onderhandeling is erg belangrijk. Als de werkgever een vaststellingsovereenkomst aanbiedt, kunnen onze juristen bijna altijd een betere regeling treffen, zoals een hogere ontslagvergoeding.

  

Heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen?

Laat beoordelen of een hogere vergoeding mogelijk is. Neem contact op met de ontslagjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Bel 088 20 50 899. U spreekt direct een arbeidsjurist. Of mail naar info@transitievergoeding.nl

GRATIS check van uw vaststellingsovereenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Bestel gratis boek vaststellingsovereenkomst

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellings-overeenkomst en ontslag 2023.


Gratis aanvragen

Hogere transitievergoeding

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Direct advies

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Beoordelingen

Klanttevredenheid

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie