Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Utrecht adviseert en ondersteunt bij ontslag

Juristen ArbeidsRecht Utrecht is onderdeel van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze arbeidsjuristen helpen werknemers uit Utrecht en omstreken met juridische kwesties op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Eindigt uw dienstverband? Dan maakt u mogelijk aanspraak op een transitievergoeding. Stel uw vraag per e-mail naar info@transitievergoeding.nl of neem telefonisch contact op via 088 -20 50 899 voor een eerste -gratis- advies.

 

Werkwijze en prijzen Juristen Arbeidsrecht Utrecht

Het eerste advies is gratis en vrijblijvend. Dit advies kan zowel telefonisch als op kantoor plaatsvinden. Tara de Rijke bespreekt met u wat zij voor u kan betekenen. Als Juristen Arbeidsrecht Nederland u daarna juridisch gaat bijstaan, brengen wij meestal GEEN kosten in rekening. Deze verhalen wij op de werkgever. Onze dienstverlening blijft om die reden gratis voor u. Onze werkwijze is afhankelijk van de situatie. Vraag Tara de Rijke naar de mogelijkheden.

 

Over jurist Tara de Rijke

Tara de Rijke is inmiddels een aantal jaar werkzaam als gespecialiseerd arbeidsjurist. Zo heeft zij haar kennis opgedaan bij verschillende organisaties, zoals Rechtbank Rotterdam en ARAG Rechtsbijstand. Tara de Rijke geeft juridisch inhoudelijk advies aan werknemers en staat werknemers bij op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Tevens is zij een arbeidsjurist met veel drive, juridische kennis van zaken en luistert zij goed naar de wensen van de werknemer. Dit doet zij op een nauwkeurige en gedreven manier. Dit resulteert dat zij ieder dossier tot een optimaal einde brengt.

 

Specialisaties jurist Tara de Rijke

  • Arbeidsrecht

  • WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans), transitievergoeding

  • Vaststellingsovereenkomst bij ontslag

  • Verweer ontslag bij UWV

  • WW-check

  • Zieke werknemer

 

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Utrecht

Klanten zijn zeer lovend over de arbeidsjuristen van Juristen ArbeidsRecht Utrecht

“Zeer deskundig en fijn geholpen. Tara de Rijke heeft mij vriendelijk en vakkundig geholpen met het nakijken en aanvullen van een vaststellingsovereenkomst. Ze dacht mee, voelde goed aan wat ik wilde en handelde daar ook naar. Alle lof voor haar”

”Tara de Rijke, je hebt mij perfect ter zijde gestaan in mijn strijd tegen mijn werkgever om er zoveel mogelijk uit te halen, na een 45-jarig dienstverband. Je reageerde snel als ik vragen had en kon mij geruststellen, waar ik twijfels had. Bedankt nogmaals voor je deskundigheid.”

“Ik ben door Tara de Rijke bijgestaan in het ontslag proces. Zij is zeer deskundig en erg vriendelijk. Ik had geen betere hulp kunnen wensen.”

Lees de reviews op The Feedback Company

 

Contact

Neem contact op via 088 -20 50 899 voor een gratis adviesgesprek of mail naar utrecht@transitievergoeding.nl

  

Juristen ArbeidsRecht Utrecht

Niasstraat 1

3531 WR Utrecht

info@transitievergoeding.nl

T. 088 - 2050 899

 

Meer weten over Juristen Arbeidsrecht Nederland?

Info over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie