Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Juristen ArbeidsRecht Zwolle staat u bij in arbeidsrecht en ontslag

Juristen ArbeidsRecht Zwolle is onderdeel van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Onze arbeidsjuristen helpen werknemers uit Zwolle en omgeving met kwesties op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Stel uw vragen via info@transitievergoeding.nl of 088 -20 50 899.

 

Werkwijze en prijzen Juristen Arbeidsrecht Zwolle

Het eerste advies is gratis. U bespreekt met de jurist wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij u daarna gaan bijstaan, brengen wij kosten in rekening. Wij hanteren meestal een vaste, lage eigen bijdrage voor uzelf en de overige kosten verhalen wij op de werkgever. Zo blijft onze dienstverlening betaalbaar voor u.

 

Over arbeidsjurist mr. Emerald Dunbar

Mr. Emerald Dunbar heeft haar bachelor International Business Law en master Arbeidsrecht afgerond aan de Universiteit van Leiden. Naast haar studie aan de Universiteit van Leiden heeft Emerald twee semesters aan de rechtenfaculteit in Toronto gestudeerd. Mr. Emerald Dunbar is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Daarbij adviseert en procedeert zij over allerlei soorten arbeidsrechtelijke kwesties. Denk daarbij aan ontslagzaken (eventueel op staande voet), Loonvorderingen etc. Zij zal zich in de praktijk veder blijven ontwikkelen en specialiseren in het arbeidsrecht.
Mr. Emerald Dunbar is als arbeidsjurist erg betrokken, een gevoelsmens, duidelijk en erg gedreven. Zij is een doorpakker en door haar snel handelen bereikt zij het beste voor haar cliënten.

 

Specialisaties mr. Emerald Dunbar

Arbeidsrecht
Sociaal Zekerheidsrecht
Ontslagrecht, o.a. Wet Arbeidsmarkt in balans
Vaststellingsovereenkomst bij ontslag
Onderhandelen over maximale ontslagvergoeding
WW check en veilig stellen van WW bij ontslag
Ontslag bij (langdurige) ziekte
Ontslag op staande voet
UWV-ontslagprocedure
Kantonrechter ontslagprocedure

 

Wat zeggen klanten over Juristen ArbeidsRecht Zwolle

“Ik heb JAR ervaren als een professionele, vlot acterende juristenbureau waarbij de communicatie op een plezierige manier is verlopen.”

“De mensen van JAR hebben me goed en professioneel geholpen, vanaf het eerste contact tot en met de ‘nazorg’ nadat de handtekeningen waren gezet. Er zat tijdsdruk op mijn zaak, maar daar is JAR uitstekend mee omgegaan, zonder dat ik het gevoel kreeg dat er gehaast moest worden. De communicatie was tijdens het hele traject een goede combinatie van correct/zakelijk en plezierig.”

 

Lees meer klant-ervaringen op The Feedback Company

 

Contact Juristen ArbeidsRecht Zwolle

info@transitievergoeding.nl

Kamperstraat 35A

8011 LK Zwolle

 

Meer weten over Juristen Arbeidsrecht Nederland?

Info over Juristen ArbeidsRecht Nederland

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie