Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Gratis advies bij ontslag via kantonrechter 2022

Wanneer jouw werkgever jou wilt ontslaan via de kantonrechter is het belangrijk om na te gaan of zijn redenen sterk zijn. Dat is vaak niet het geval. De kantonrechter wijst ontslag daarom vaak af. Dan blijf je in dienst. Of je ontvangt een hogere ontslagvergoeding als de kantonrechter het ontslag toch toewijst. Als de redenen van jouw werkgever niet sterk zijn, kun je het verzoek aanvechten. Onze juristen helpen jou hierbij. Eerst moeten wij jouw ontslag-situatie beoordelen. Dat doen we aan de hand van een duidelijke checklist. Dat doen we gratis (eerste 30 minuten gratis advies). Daarna doen wij een vaste prijsopgave. Jij beslist zelf of je je door onze juristen laat bijstaan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen direct contact met jou op.  

Man Vrouw

Eerste advies (30 minuten) is altijd gratis en vrijblijvend

Heeft u nog vragen of wilt u liever een arbeidsjurist spreken voordat u het formulier invult, bel 088 20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl.

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie