Arbeidsjurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Gratis en snel controle van uw WW

Bij ontslag via een vaststellingsovereenkomst is het essentieel dat u uw WW niet verliest. Belangrijke punten zijn dat u niet verwijtbaar bent aan het ontslag én dat uw werkgever het ontslag geïnitieerd heeft. Dat moet letterlijk in de vaststellingsovereenkomst genoemd worden. Teken een vaststellingsovereenkomst nooit zonder overleg met een jurist en laat onze juristen uw vaststellingsovereenkomst controleren. Wij beoordelen of uw vaststellingsovereenkomst WW-proof is en uw rechten gewaarborgd zijn. Upload de vaststellingsovereenkomst, dan nemen onze juristen contact op. De eerste controle is gratis en vrijblijvend. Stelt uw vaststellingsovereenkomst uw WW niet veilig óf staan er onjuistheden in de vaststellingsovereenkomst, dan adviseert de jurist u daarover. U bepaalt in dat geval of u verder gaat met ons of niet. De kosten verhalen wij op uw werkgever. Het kost u dus niets (uw jurist vertelt u meer hierover).

  

Controleer of uw vaststellingsovereenkomst WW proof is

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Onderteken deze nog niet en laat onze juristen uw vaststellingsovereenkomst beoordelen:

Man   Vrouw
 

✔️ Controle is 100% gratis en vrijblijvend
✔️ Klantbeoordeling: 9.4
✔️ Meer dan 20 jaar ervaring
✔️ Binnen 1 uur reactie

Heeft u nog vragen of wilt u liever een arbeidsjurist spreken voordat u de documenten upload en verstuurt, bel 088 20 50 899 of mail naar info@transitievergoeding.nl.

GRATIS check van uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Bestel gratis boek vaststellingsovereenkomst

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellings-overeenkomst en ontslag 2023.

Gratis aanvragen

Hogere transitievergoeding

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Direct advies

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Beoordelingen

Klanttevredenheid

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie