Arbeidsjurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Transitievergoeding contract niet verlengd

Ik werk 2 jaar voor een uitzendbureau. Mijn contract wordt niet verlengd. Ik ga in dienst van een ander uitzendbureau voor dezelfde opdrachtgever werken. Krijg ik een transitievergoeding als het contract afloopt?

U heeft recht op de transitievergoeding als uw contract NIET verlengd wordt. U zou dus de transitievergoeding moeten krijgen. Echter, uw geval is anders omdat u bij een ander uitzendbureau in dienst treedt en voor dezelfde opdrachtgever aan de slag gaat. Het dienstverband bij het nieuwe uitzendbureau is opvolgend. Dit betekent dat het dienstverband bij het nieuwe uitzendbureau wordt opgeteld bij de 2 jaar van het eerste uitzendbureau. In uw geval hoeft de transitievergoeding (nog) niet uitbetaald te worden. De opbouw van de transitievergoeding loopt tijdens het nieuwe dienstverband door. Als uw contract bij het tweede uitzendbureau afloopt, ontvang u een transitievergoeding.

GRATIS check van uw vaststellingsovereenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Bestel gratis boek vaststellingsovereenkomst

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellings-overeenkomst en ontslag 2023.


Gratis aanvragen

Hogere transitievergoeding

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Direct advies

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Beoordelingen

Klanttevredenheid

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie