Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Opstellen en controleren vaststellingsovereenkomst

U heeft een vaststellingsovereenkomst nodig wanneer u in onderling overleg een werknemer wilt ontslaan. U maakt afspraken over het ontslag, onder andere over de hoogte van de ontslagvergoeding. Deze afspraken legt u schriftelijk vast in de vaststellingsovereenkomst. Met een goed opgestelde vaststellingsovereenkomst krijgt uw werknemer een WW-uitkering (de vaststellingsovereenkomst is UWV-proof). Als u al een concept vaststellingsovereenkomst heeft, doen wij een gratis eerste controle. Upload de gevraagde gegevens en documenten. Een eerste controle is gratis en vrijblijvend. Staan er onjuistheden in de vaststellingsovereenkomst of ontbreken onderdelen, dan kan onze jurist u adviseren. U maakt dan met onze arbeidsjurist afspraken over eventuele vervolgkosten.

 

Heeft u nog GEEN vaststellingsovereenkomst, dan kan onze arbeidsjurist er een opstellen voor u. Hier zijn kosten aan verbonden. Bel 088-20 50 899 en spreek direct een jurist of mail naar info@transitievergoeding.nl

Dhr.   Mevr.
 

Bestel gratis boek Transitievergoeding

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de transitievergoeding en ontslagrecht 2024.

Gratis aanvragen

Direct juridisch advies

Een mail aan onze arbeidsjuristen is voldoende om antwoord te krijgen op uw vragen over ontslagrecht 2023

Mail uw vraag

Check GRATIS vaststellings-overeenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw vaststellingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Stuur mij de nieuwsbrief

Werknemer    Werkgever

Boek 'Van werk naar werk'

Dit boek is geschreven voor werknemers die boventallig zijn en binnenkort hun baan verliezen.

Gratis aanvragen