Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding

Zoals het er nu uitziet, word ik ontslagen bij mijn werkgever. Nu zijn we in onderhandeling over een vaststellingsovereenkomst. Wat mij niet duidelijk is, of ik dan ook recht heb op de transitievergoeding of dat dat onderhandelbaar is. Mijn werkgever heeft het niet in de concept vaststellingsovereenkomst gezet en ik lees dat ik er wel recht op heb. Mag mijn werkgever het mij weigeren?

 

U kunt onderhandelen over de hoogte van uw ontslagvergoeding. De transitievergoeding is meestal de ondergrens, want daarop heeft u wettelijk recht. Uw werkgever heeft u een “eerste aanbod” gedaan. Daarop moet u dan weer een –voor uzelf beter- tegenbod doen. Het hangt dus mede van uzelf af welke ontslagvergoeding u uitonderhandelt. Arbeidsjuristen kunnen u daarbij helpen.

 

Laat gratis uw vaststellingsovereenkomst controleren via controle vaststellingsovereenkomst. Wilt u onze arbeidsjuristen laten onderhandelen over een (hogere) ontslagvergoeding? Vraag gratis advies hogere ontslagvergoeding of stel uw vraag aan onze arbeidsjuristen.

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie