Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Vind een nieuwe baan met uw transitievergoeding

De transitievergoeding kunt u besteden om snel en doeltreffend nieuw werk te vinden en daarmee een nieuwe inkomstenbron te krijgen. Outplacement is een verzamelterm voor een reeks van activiteiten om u ‘van werk naar werk’ te begeleiden. Denk aan het opstellen van een goede sollicitatiebrief en CV, het vinden van passende vacatures, socialmediatraining, ondersteuning bij sollicitaties, enzovoorts.

Neem contact op via onderstaand formulier en u wordt binnen 30 minuten gebeld door een ervaren outplacementcoach. U kunt ook zelf bellen naar 088 20 50 888.

Man   Vrouw

Belasting betalen als transitievergoeding niet besteed wordt aan outplacement

De transitievergoeding kan gebruikt worden voor van werk naar werk-trajecten (outplacement), opleiding OF een aanvulling op een lager inkomen. Als de transitievergoeding gebruikt wordt voor een aanvulling op het inkomen OF om te sparen, dan betaalt u belasting. Als u de transitievergoeding gebruikt voor outplacement OF een opleiding hoeft u geen belasting te betalen over de transitievergoeding.

Meer over belasting betalen over transitievergoeding

Outplacement
Opleiding
Vaststellingsovereenkomst ontslag

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie