Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Claim uw transitievergoeding met Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland is de initiatiefnemer van transitievergoeding.nl. Afgelopen maanden ontvingen wij veel vragen over het ontvangen van een transitievergoeding wanneer een tijdelijke arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd. Veel werknemers weten niet hoe deze transitievergoeding uitbetaald moet worden en hoe hoog de transitievergoeding is.

 

De werkgever is verplicht de transitievergoeding uit te betalen binnen 1 maand na einde dienstverband (tegelijkertijd met de eindafrekening). Als de werkgever de transitievergoeding niet uitbetaalt, moet de werknemer ZELF binnen 3 maanden na de laatste werkdag een verzoek indienen bij de kantonrechter om de transitievergoeding 'op te eisen'. Als de werknemer dit verzoek na 3 maanden indient komt het recht op de transitievergoeding te vervallen en ontvangt de werknemer niets.

 

Claim uw transitievergoeding

Juristen ArbeidsRecht Nederland kan u helpen en begeleiden om ervoor te zorgen dat uw werkgever zijn wettelijke verplichting nakomt. Voor meer vragen, neem contact op via 088-2050 899 of via advies arbeidsjurist. Het eerste advies is gratis en vrijblijvend.

 

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie