Arbeidsjurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Claim uw transitievergoeding met Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland is de initiatiefnemer van transitievergoeding.nl. Afgelopen maanden ontvingen wij veel vragen over het ontvangen van een transitievergoeding wanneer een tijdelijke arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd. Veel werknemers weten niet hoe deze transitievergoeding uitbetaald moet worden en hoe hoog de transitievergoeding is.

 

De werkgever is verplicht de transitievergoeding uit te betalen binnen 1 maand na einde dienstverband (tegelijkertijd met de eindafrekening). Als de werkgever de transitievergoeding niet uitbetaalt, moet de werknemer ZELF binnen 3 maanden na de laatste werkdag een verzoek indienen bij de kantonrechter om de transitievergoeding 'op te eisen'. Als de werknemer dit verzoek na 3 maanden indient komt het recht op de transitievergoeding te vervallen en ontvangt de werknemer niets.

 

Claim uw transitievergoeding

Juristen ArbeidsRecht Nederland kan u helpen en begeleiden om ervoor te zorgen dat uw werkgever zijn wettelijke verplichting nakomt. Voor meer vragen, neem contact op via 088-2050 899 of via advies arbeidsjurist. Het eerste advies is gratis en vrijblijvend.

 

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingovereenkomst controleren.

Doe de check

Binnen 30 minuten teruggebeldBestel gratis boek Transitievergoeding

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de transitievergoeding en ontslagrecht 2022.

Gratis aanvragen

Hogere transitievergoeding

Ook voor u? Vraag direct advies aan onze arbeidsrechtjuristen en ontslagadvocaten.

Klik hier

Direct advies

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag en ontslagvergoeding.

Mail uw vraag

Hulp bij ontslag kantonrechter

Onze juristen helpen u. Schat uw kansen bij de kantonrechter in.

Gratis analyse

Beoordelingen