Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Geen ontslagvergoeding voor ontslagen werknemer farmaceut

Een werknemer van een geneesmiddelen producent handelt privé in illegale medicijnen. Deze laboratorium assistent had daarmee een bijzonder profijtelijke bijverdienste. De politie neemt bij een inval 100 xtc-pillen, 20 gram speed en 1.000 illegale erectiebevorderende pillen in beslag.

 

Werkgever verzoekt kantonrechter om ontslag

De zaak wordt behandeld door de kantonrechter. Het verweer van de werknemer is dat hij niet onder werktijd gehandeld heeft: “Alles wat ik deed, speelde zich volledig in de privé-sfeer af.” De functie van de ontslagen werknemer is het controleren van de kwaliteit van geneesmiddelen. De rechter stelt dat gezien de inhoud en zwaarte van de functie dat argument niet telt. De werknemer heeft ernstig verwijtbaar gehandeld. De werknemer heeft daarom GEEN recht op een transitievergoeding en wordt ontslagen zonder ontslagvergoeding.

 Meer over ontslag via kantonrechter

 

Dreigt ontslag voor u?
Neem contact op met de ontslagjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland. Bel 088 20 50 899. U spreekt direct een arbeidsjurist. U kunt ook mailen naar info@transitievergoeding.nl. Het eerste advies is gratis.

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie