Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

In hoger beroep hoge ontslagvergoeding toegekend

Een manager van een liftbedrijf krijgt ontslag. Zijn baas vermoedt financiële misleiding van klanten. De manager is het hiermee oneens. Het gerechtshof in Den Bosch bepaalt in hoger beroep dat het ontslag inderdaad onterecht is.

 

Te hoge rekeningen, aldus de werkgever

Eerder had de kantonrechter de manager nog 0 op het rekest gegeven. Hij wordt door het liftbedrijf beschuldigd klanten bewust teveel te factureren. Hij zou het aantal uren dat liftmonteurs opgeven buiten hun medeweten achteraf ophogen. De manager gaat tegen de uitspraak van de kantonrechter in hoger beroep bij het gerechtshof. In hoger beroep krijgt de manager alsnog gelijk.

 

Hoge ontslagvergoeding na lang dienstverband

Het bedrijf moet de man, die al heel lang in dienst is, nu ruim € 230.000 betalen, waaronder een schadevergoeding en transitievergoeding. Het bedrijf hoeft hem echter niet weer aan te nemen. Zijn functie ging namelijk verloren tijdens de reorganisatie ná zijn ontslag.

Meer over hoger beroep ontslag kantonrechter

 

Dreigt voor u ontslag?
Neem contact op met de ontslagjuristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland via 088 20 50 899. U krijgt onmiddellijk een arbeidsjurist aan de lijn. U kunt ook mailen naar info@transitievergoeding.nl

 

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie