Jurist nodig? 0882050899 088 - 20 50 899
Menu

Welke opleiding kiezen als besteding voor uw transitievergoeding?

U mag uw transitievergoeding besteden voor een opleiding. Belangrijk is dat u de juiste keuze maakt: Past de opleiding bij u en draagt de opleiding ertoe bij dat u een nieuwe baan vindt. Er zijn een groot aantal opleidingsinstituten die een nog groter aantal opleidingen aanbiedt. Veel instituten hebben hun eigen specialismen. In onderstaand artikel vindt u een voorbeeld van opleider Schouten & Nelissen die zich gaat specialiseren in opleidingen op het gebied van "zachte vaardigheden", zoals management skills, leiderschapskwaliteiten, etc. Informeer bij transitievergoeding.nl naar de beste opleider en opleiding voor uw situatie.

  

Werknemers-opleider Schouten & Nelissen specialiseert verder

Het Opleidings- en trainingsinstituut Schouten & Nelissen wil zich volledig gaan richten op trainingen in 'zachte vaardigheden' zoals leiderschaps-, team- en organisatie skills. Met deze trainingen is het bedrijf 35 jaar geleden begonnen. Daarom verkoop het de onderdelen ISBW, bestuursacademie Nederland, Lectric en ISES aan opleider NCOI. Deze opleider voor werknemers biedt al een grote hoeveelheid kennisgerichte studies aan, zoals bedrijfskunde, logistiek en marketing en sales. De onderdelen die NCOI overneemt behouden hun merknaam en identiteit.

 

Meer weten over de juiste keuze voor uw transitievergoeding?

transitievergoeding besteden voor opleiding

 

Laat onze arbeidsjuristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Doe de check

Ook voor u? Onze juristen beoordelen direct of u recht heeft op een hogere vergoeding.

Klik hier

Bestel het gratis boekje 'Transitievergoeding'.Deze gratis uitgave bevat alle informatie over de vaststellingsovereenkomst en ontslag 2024.

Gratis aanvragen

Mail onze juristen en krijg direct antwoord op uw vragen over ontslag.

Mail uw vraag

Certificaat beoordelingenJuristen Arbeidsrecht Nederland heeft het excellente certificaat behaald met een 9.4!

Meer informatie